CONECTIVITATE JAGUAR BLUETOOTH®
CONECTIVITATE JAGUAR BLUETOOTH®

Aflati cum puteti utiliza conectivitatea Bluetooth® pe telefonul mobil si explorati functiile care asigura conectivitatea in timpul deplasarii.

GENERAL
Ce este Bluetooth®?

Bluetooth® este o tehnologie cu frecventa radio pe distanta scurta, capabila sa transmita date si voce in regim wireless. Raza de actiune a dispozitivelor Bluetooth® este de aproximativ 10 metri, iar viteza de transfer a datelor este de 1 Mbps.

Pentru ce pot sa utilizez conectivitatea Jaguar Bluetooth®?

Tehnologia Bluetooth® va permite sa conectati de la distanta un telefon mobil compatibil la modelul dvs. Jaguar, pentru a efectua si primi apeluri si pentru a utiliza alte functii importante ale mobilului. Conectivitatea prin Bluetooth® va permite sa lasati telefonul mobil in geanta sau in buzunar, in timpul deplasarii sau daca vehiculul este parcat. Pentru un plus de confort si siguranta, telefonul compatibil Bluetooth® poate fi controlat prin comanda vocala si de la butoanele de pe volan sau de pe ecranul tactil al modelului dvs. Jaguar. In functie de telefonul mobil utilizat sunt disponibile functii diferite. Pentru a afla mai multe, accesati centrul nostru de conectivitate.

Telefonul meu este compatibil?

istemul Jaguar Bluetooth® permite conectarea unei game diversificate de smartphone-uri, cum ar fi Apple, Samsung, Nokia, Sony si Blackberry. Inginerii Jaguar au testat telefoanele pentru a vedea daca respecta standardele noastre de calitate.


Pe masura ce vor fi testate mai multe telefoane sau sunt lansate modele noi, lista va fi actualizata. Va rugam sa retineti ca nu toate telefoanele mobile cu Bluetooth® sunt compatibile cu conectivitatea Jaguar Bluetooth®.

Cum ma conectez prin Bluetooth®?

Pentru instructiuni complete privind conectarea prin Bluetooth® a telefonului mobil la modelul dvs. Jaguar, accesati centrul nostru dedicat special conectivitatii. Aici veti gasi, de asemenea, informatii privind sincronizarea, deconectarea si functiile de conectivitate.

TELEFOANE COMPATIBILE JAGUAR BLUETOOTH
EXPLORATI PROCEDURILE DE CONECTARE PRIN BLUETOOTH®
TERMENI SI CONDITII
Accesati termenii si conditiile si politica de confidentialitate Jaguar InControl.
CONTACTATI-NE
Ne face placere sa va ajutam cu raspunsuri la intrebari sau cu alte informatii despre InControl.
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.