REMOTE ESSENTIALS ȘI REMOTE PREMIUM

REMOTE ESSENTIALS I REMOTE PREMIUM

Funcțiile Remote Essentials și Remote Premium sunt compatibile cu majoritatea smartphone-urilor Android și Apple iOS și vă permit să interacționați de la distanță cu modelul dvs. Jaguar, cu ajutorul conexiunii de date și a aplicației InControl Remote.

Prin Remote Essentials si Remote Premium, veți putea să consultați de pe telefonul mobil informații despre starea modelului dvs. Jaguar, atunci când nu vă aflați la bord.

• Consultați de la distanță date despre vehicul, de la nivelul combustibilului la starea geamurilor și ușilor, cu ajutorul informațiilor despre starea vehiculului
• Păstrați controlul asupra cheltuielilor, cu ajutorul istoricului călătoriilor
• Setați în prealabil o temperatură perfectă în habitaclu, cu ajutorul controlului de la distanță al climatizării
• Găsiți rapid modelul Jaguar într-o parcare aglomerată, cu ajutorul funcției de acționare de la distanță a claxonului și semnalizatoarelor
• Asigurați de la distanță vehiculul, cu ajutorul funcției de încuiere și descuiere de la distanță

Aceste servicii vă permit să închideți/deschideți ușile, să încălziți/răciți de la distanță habitaclul, cu ajutorul funcției de control al climatizării* , să găsiți mai rapid modelul dvs. Jaguar, cu ajutorul funcției bip și flash și multe altele.

Atât Remote Essentials, cât și Remote Premium sunt oferite pe piata din Romania in echiparea standard si includ:

INFORMAȚII DESPRE STAREA VEHICULULUI
Consultați nivelul combustibilului și autonomia, starea ușilor, geamurilor și încuietorilor. Consultați ultima poziție de parcare a modelului dvs. Jaguar și găsiți drumul de întoarcere la acesta, cu ajutorul direcțiilor de deplasare pentru pietoni.

AVERTIZĂRI PRIVIND ÎNTREȚINEREA VEHICULULUI
Veți putea vedea problemele privind întreținerea - de exemplu nivelul scăzut al lichidelor - și recomandări privind ce aveți de făcut în continuare.

ISTORICUL CĂLĂTORIILOR
Această funcție opțională permite înregistrarea automată a istoricului călătoriilor, inclusiv a traseului și a statisticii privind kilometrajul. Aceste informații pot fi exportate pe e-mail în format Excel, în vederea raportării cheltuielilor.

CONTROL CLIMATIZARE DE LA DISTANȚĂ
Pregătiți din timp modelul Jaguar, prin setarea temperaturii în vederea asigurării confortului șoferului și pasagerilor, chiar atunci când vă urcați în vehicul. Este activat prin pornirea de la distanță a motorului.*

ACȚIONARE DE LA DISTANȚĂ CLAXON ȘI SEMNALIZATOARE
Această funcție asigură activarea semnalizatoarelor de direcție, a fazei scurte a farurilor și a claxonului, pentru a vă permite să localizați vehiculul într-o parcare aglomerată.

ÎNCHIDERE ȘI DESCHIDERE DE LA DISTANȚĂ
Închideți sau deschideți de la distanță ușile, doar cu un clic pe buton. Apăsați butonul de închidere din ecranul Vehicle Security (securitate vehicul) al aplicației InControl Remote pentru smartphone, pentru a închide simplu ușile, arma sistemul de alarmă, plia oglinzile retrovizoare exterioare și închide geamurile. Apăsați butonul de descuiere pentru a deplia oglinzile retrovizoare exterioare, aprinde faza scurtă a farurilor și activa clipirea de 2 ori a semnalizatoarelor de direcție.

RESETARE DE LA DISTANȚĂ ALARMĂ
Dacă se declanșează alarma vehiculului veți vedea o avertizare pe smartphone, care permite resetarea alarmei, dacă este cazul.

FUNCȚIE DE ACTIVARE
Pentru a economisi energia bateriei, anumite funcții Remote nefolosite se dezactivează, dacă vehiculul nu este de utilizat timp de 4 zile.

Astfel, dacă doriți să utilizați aceste servicii după trecerea celor 4 zile, puteți programa o activare, care permite reactivarea funcțiilor precum controlul climatizării și închiderea/deschiderea de la distanță.

Funcțiile aplicației Remote pentru smartphone se reactivează automat la următoarea utilizare vehiculului dvs. Jaguar.

Pe măsură ce se dezvoltă aplicația InControl, este posibil ca anumite funcții descrise să fie disponibile opțional și în funcție de piață sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate și condițiile complete, luați legătura cu dealerul local Jaguar. Anumite funcții solicită existența unei cartele SIM și a unui contract de date corespunzător, care necesită abonarea după termenul inițial recomandat de dealer. Conectivitatea în rețeaua mobilă nu poate fi garantată în toate locațiile.

*Dacă motorul nu poate fi pornit de la distanță, din cauza limitărilor impuse de vehicul sau de piață, încălzirea și ventilarea de la distanță pot fi totuși utilizate, dacă vehiculul este echipat cu climatizare temporizată sau încălzire la parcare, cu acționare din telecomandă. Dacă nu este disponibil unul dintre aceste sisteme, funcția climatizare temporizată nu apare în aplicația InControl Remote pentru smartphone.