SERVICII

SERVICII

SERVICII PENTRU PROPRIETARII JAGUAR

Personalizati-va modelul Jaguar cu accesorii. Profitati de suportul nostru complet in caz de accidentare sau defectiune. Pastrati-va masina in conditii impecabile. Serviciile noastre au grija de toate acestea.

INCONTROL

InControl este o gama de servicii si aplicatii care asigura conectarea la vehicul si la lumea digitala, rapid si in siguranta.
INCONTROL
ANVELOPE SI ROTI DE IARNA

ANVELOPE SI ROTI DE IARNA

Va prezentam rotile si anvelopele de iarna originale Jaguar. Testat la extreme în unele dintre cele mai aspre medii reci și umede din lume pentru a-si castiga statutul de originalitate. Dacă pot performa acolo, se pot descurca cu transformarile iernii.
5 ANI GARANȚIE

5 ANI GARANȚIE

Pentru linistea dumneavoastra, oferim in standard garantia completa Jaguar de 5 ani / 150.000 km primul termen atins, care acopera reparatiile ce trebuie efectuate ca urmare a unui defect de fabricatie. Atelierele de reparatie autorizate Jaguar se asigura ca autovehiculul dumneavoastra va beneficia intotdeauna de atentia celor mai calificati tehnicieni.
ASISTENTA RUTIERA JAGUAR

ASISTENTA RUTIERA JAGUAR

Va puteti baza pe Serviciul de asistenta Jaguar 24 de ore, indiferent daca va aflati in Romania sau in alte tari din Europa.
ACCESORII

ACCESORII

Personalizati-va masina Jaguar cu o gama variata de accesorii concepute special pentru modelul dumneavoastra.
DIESEL EXHAUST FLUID (DEF)

DIESEL EXHAUST FLUID (DEF)

Va explicam ce inseamna pentru vehicule, soferi si mediul inconjurător standardul de poluare Euro 6.
MANUALE

MANUALE

Aici poti gasi informatii practice despre autovehiculele Jaguar, inclusiv manuale, ghiduri privind uleiul de motor si detalii despre intervalele de service.
ISTORIC ONLINE DE SERVICE

ISTORIC ONLINE DE SERVICE

Datele dumneavoastra vor fi usor accesibile contactand orice Service Autorizat Jaguar care va va oferi o copie tiparita sau electronica a acestuia.