HERITAGE TRUST

HERITAGE TRUST

JAGUAR HERITAGE TRUST, CONTINUAREA LEGENDEI

Jaguar Heritage Trust ajuta la conservarea trecutului glorios al Jaguar Cars Ltd. Pe langa intretinerea colectiei valoroase de vehicule istorice, divizia Trust este responsabila de pastrarea arhivei impresionante de documente oficiale, artefacte si date aferente unora dintre cele mai apreciate modele Jaguar realizate vreodata.

OBIECTIVUL NOSTRU

Infiintata in anul 1983, divizia Jaguar Daimler Heritage Trust este o organizatie caritabila cu scop educational. Obiectivul sau este de a conserva trecutul glorios al Jaguar Cars Limited si al tuturor marcilor asociate disparute intre timp, cum ar fi Swallow, SS, Daimler si Lanchester. Obiectivul principal al diviziei Trust este de a colecta si conserva vehicule si artefacte ale trecutului si prezentului, care au legatura cu si reflecta istoria, dezvoltarea industriala si impactul social al Jaguar si companiilor asociate.

DAM VIATA LEGENDELOR

Divizia Trust conserva o selectie de peste 140 de vehicule istorice, care pot fi admirate la evenimente din toata Europa, cu o expozitie permanenta la Coventry Transport Museum si la British Motor Museum de la Gaydon, ambele locatii aflate in UK.