SERVICII PENTRU CLIENTI

De la facilitati moderne de testare la verificari istorice, facem tot ce este posibil pentru a avea grija de modelul dvs. clasic Jaguar. Dispunand de ingineri experti si specialisti in vehicule istorice, atelierele pentru clienti isi propun sa ofere lucrari de service cu garantie originala, restaurare si asistenta vanzari pentru toate modelele clasice, indiferent de vechimea acestora.

SERVICE

SERVICE

Reviziile periodice sunt foarte importante pentru intretinerea unui vehicul clasic. In acest scop, am creat optiuni de service specifice, care preiau verificarile efectuate in momentul iesirii de pe poarta fabricii si le combina cu tehnica moderna. Toate lucrarile sunt inregistrate in carnetul de service Jaguar Land Rover Classic Works, pentru a ajuta la pastrarea valorii vehiculului si la protectia investitiei.
VERIFICAREA STARII

VERIFICAREA STARII

La prima vizita a clientilor la atelierul de lucrari clasice JAGUAR LAND ROVER recomandam o verificare a starii vehiculului, care dureaza o zi. Dupa finalizarea acestei verificari vizuale complete, cu 121 de puncte, vom furniza un raport cu toate lucrarile necesare, in culoarea rosie, portocalie si verde, in functie de urgenta acestora. Pentru vehiculele bine intretinute este disponibila si o verificare de o jumatate de zi.
RESTAURARE

RESTAURARE

Indiferent de starea fizica a vehiculului, expertii departamentului Classic sunt pregatiti sa-l restaureze la gloria de odinioara. Serviciile de restaurare sunt impartite in 8 etape clare. Verificarea initiala si auditarea componentelor, demontarea, curatarea, repararea caroseriei si reconditionarea componentelor, urmata de reasamblarea vehiculului. Fiecare etapa este efectuata cu grija de tehnicieni experti, pentru a garanta autenticitatea deplina a vehiculului dvs. clasic.
RECONDITIONARI MOTOARE

RECONDITIONARI MOTOARE

La reconditionarea motoarelor participa aceiasi specialisti care au creat primele motoare Jaguar V12. Experienta acestora imbina tehnicile initiale cu procesele moderne Jaguar si ne ofera posibilitatea sa reconditionam si sa reconstruim motoarele in stil clasic, dar cu precizia secolului 21.

JAGUAR HERITAGE TRUST

Pastreaza colectia extraordinara de vehicule clasice si asigura documentatie si alte servicii de cercetare, pentru a sustine proprietarii de modele istorice Jaguar.
AFLATI MAI MULTE