DESIGN JAGUAR

Crezul nostru este ca designul trebuie sa starneasca simturile. Astazi, valorile noaste se manifesta in diverse forme - iar unele dintre acestea nu au foarte multe in comun cu automobilele.

BINE ATI VENIT IN JAGUAR DESIGN SPACE

Cu o creativitate specific britanica, pasiunea noastra pentru design si inovatie este profund britanica si foarte actuala. Iar spiritul estetic a reprezentat dintotdeauna una dintre valorile noastre fundamentale. In asemenea masura, incat modelul nostru E-type din anii 1960 este adesea apreciat ca fiind cel mai frumos automobil realizat vreodata.

Insa acum avem o viziune mai larga. Cream si colaboram in multe domenii noi si sustinem activ tinerele talente. In Jaguar Design Space puteti vedea in timp real ceea ce facem.

Designul reusit trebuie sa fie inspirat intotdeauna de o poveste captivanta. Consideram ca rolul designului este acela de a ne face viata mai buna. De a oferi claritate acolo unde exista confuzie si eleganta acolo unde lucrurile nu sunt foarte bine organizate. Impingem continuu limitele a ceea ce este posibil, ne provocam si evoluam continuu, pentru a crea automobile speciale, fata de care oamenii se simt foarte atrasi. Prin designul tuturor modelelor noastre dorim intotdeauna sa realizam o imbinare perfecta a volumelor echilibrate si formei atragatoare si elegante cu puterea si performantele dinamice extraordinare. Silueta unui model Jaguar este intotdeauna fascinanta. Usor exagerata si diferita de a oricarei alte marci. Un Jaguar se va face imediat remarcat. Trebuie sa incite simturile atat atunci cand stationeaza, cat si in timpul deplasarii. Cand urcati la bordul unui Jaguar, trebuie sa va simtiti special si magulit de imbinarea perfecta intre arta si performante. Ne remarcam prin designul inovator, fara a neglija obiectivele noastre de baza, reprezentate de eleganta, incantare, proportii armonioase si performante, de fiecare data. Putem sa cream tot ce ne dorim.

DESIGN INOVATOR. INSPIRATIE CREATOARE.

DESIGN INOVATOR. INSPIRATIE CREATOARE.

Echipa de design Jaguar stabileste noi standarde si se face remarcata – ultima data prin castigarea premiului pentru cel mai bun design, cu modelul F-TYPE.
MAI MULT DECAT DESIGN AUTO: PARTENERIATE SI COLABORARI.

MAI MULT DECAT DESIGN AUTO: PARTENERIATE SI COLABORARI.

Pe langa designul automobilelor de serie, designeri nostri se fac remarcati si in alte domenii, precum ceasurile si motocicletele de curse – pe cont propriu sau in colaborare cu altii.
INSPIRAM DESIGNERI TALENTATI DIN LUMEA INTREAGA

INSPIRAM DESIGNERI TALENTATI DIN LUMEA INTREAGA

Printr-o retea extinsa de contacte si colaborarea cu universitatile, colegii si designerii din tara si din strainatate, suntem mandri sa stimulam, sa inspiram si sa incurajam talentele.