RIDE AND DRIVE F‑TYPE SVR - SPANIA

Circuitele si drumurile neglomerate din Spania sunt locul perfect pentru a testa puterea si performantele modelului F‑TYPE SVR.

Urmariti videoclipul
PLANIFICAREA CALATORIEI

Mai jos veti gasi descrieri ale fiecarei destinatii de pe traseu. Veti dori poate sa urmati un traseu propriu, dar pentru a facilita identificarea locatiilor, am adaugat coordonatele la finalul fiecarei descrieri. Puteti planifica calatoria prin simpla introducere a acestora in sistemul de navigatie sau prin copierea si inserarea lor in aplicatia dvs. de navigatie.

MEQUINENZA CATRE ALCAÑIZ

Mequinenza este un orasel care adaposteste un baraj de 79 m ce formeaza lacul Mequinenza, lung de 110 km. Drumul de la sud vest de Mequinenza, catre Alcañiz, este unul virajat care strabate regiunile muntoase viticole din Serra de Montsant.

Coordonate Mequinenza:
41°22'19"N 0°18'03"E

ACCESATI GALERIA
MOTORLAND ARAGÓN

Motorland Aragón este un circuit lung de 5,3 km aflat in apropiere de Alcañiz, Spania. Acesta a fost proiectat de faimosul arhitect german de circuite Hermann Tilke si deschis in 2009. A gazduit Renault World Series, MotoGP si Campionatul Mondial de Superbike si ofera periodic publicului larg ocazia de petrece o zi pe circuit.

Coordonatele Motorland:
41°04'49"N 0°12'46"W

ALCAÑIZ CATRE MANASTIREA POBLET

Sistemul dvs. de navigatie prin satelit va va recomanda probabil sa urmati drumul principal, prin orasul Reus, pentru cel mai scurt traseu de la Alcañiz la Manastirea Poblet. Cu toate acestea, pentru a ajunge la manastire puteti alege o ruta mult mai pitoreasca, daca parasiti soseaua N-420 si va indreptati spre Ulldemolins, apoi spre est prin oraselul Vilanova de Prades.

Coordonatele Alcañiz:
41°03'04"N 0°08'01"W

MANASTIREA POBLET

Situata la poalele Muntilor Prades, Abatia Regala Santa Maria de Poblet este o manastire Cisterciana fondata in 1151. Manastirea s-a degradat in secolul 19, dar a fost restaurata in 1940 si readusa la gloria de altadata, devenind sit din Patrimoniul Mondial UNESCO in 1991.

Coordonate Manastirea Poblet:
41°22'51"N 1°05'01"E

RIDE AND DRIVE F‑TYPE SVR - SPANIA

Circuitele si drumurile neglomerate din Spania sunt locul perfect pentru a testa puterea si performantele modelului F‑TYPE SVR.

yt:gOIg84XhFQs
Explorati modelul F‑Type
Configurator
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati o Experienta Jaguar, pentru a vedea toate calitatile unui Jaguar
Gasiti cel mai apropiat dealer
Cautati un dealer Jaguar in apropiere
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Jaguar
Programati un test drive
Programati un test drive la dealerul local Jaguar