epace
E‑PACE

E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

VIZUALIZARE EXTERIOR 360°

EMISII DE CO2 g/km
Pana la 143‡ transmisie manuala
Pana la 158‡ cu transmisie automata

CONSUM DE COMBUSTIBIL l/100km (ciclu combinat)
Minim 5.4‡ cu transmisie manuala
Minim 6.0‡ cu transmisie automata

COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
DESCARCATI O BROSURA
Aflati toate informatiile descarcand brosura de produs.
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere

Cu un post de conducere orientat pe nevoile soferului si un habitaclu care corespunde cerintelor unei familii, modelul E‑PACE preia calitatile sportive Jaguar si le imbogateste cu o functionalitate excelenta, dublata de un volum util generos. O premiera in clasa SUV-urilor compacte.

CONFIGURATOR
EXPLORATI EXTERIORUL E‑PACE
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/**.jpg
FACETI CLIC PENTRU A INTERACTIONA
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/01_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/**_m.jpg
FACETI CLIC PENTRU A INTERACTIONA
EXPLORATI INTERIORUL E‑PACE
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/epace_my19
FACETI CLIC PENTRU A INTERACTIONA
FACETI CLIC PENTRU A INTERACTIONA
ÎNAPOI
Leșire

Vehiculele prezentate in videoclipurile de pe acest site este posibil sa nu corespunda exact cu ultimele actualizari si imbunatatiri. Pentru ultimele specificatii, luati legatura cu dealer-ul local Jaguar.

CONCEPUT PENTRU A INCANTA SIMTURILE

O calatorie emotionanta se regaseste in ADN-ul fiecarui Jaguar. Faceti cunostinta cu noul SUV compact de la Jaguar, E‑PACE.

SELECTATI MODELUL E‑PACE PREFERAT
DESIGN
ELEGANTA
Prin capota sculptata a motorului si pasajele spate atletice, E‑PACE este un SUV dinamic si agil, cu profilul unui coupé. Pentru un plus de personalitate, E‑PACE este echipat cu faruri fine cu LED si lampi spate cu LED. Pentru un plus de eleganta si siguranta, optati pentru farurile MATRIX cu LED, lumini de zi signature si semnalizatoare animate.
EXPLORATI EXTERIORUL
SOFERUL IN CENTRUL ATENTIEI
Habitaclul orientat pe nevoile soferului al modelului E‑PACE beneficiaza de materiale de inalta calitate si un design contemporan. Pozitia de conducere este ergonomica, cu toate comenzile si butoanele usor de actionat, pentru a maximiza placerea de a conduce.
EXPLORATI INTERIORUL
CARACTERISTICI PRINCIPALE
EXPERIENTA LA VOLAN
Descoperiti placerea de a conduce modelul E‑PACE. Oferind un echilibru perfect intre agilitate si confort la rulare, suspensia complet independenta se remarca printr-un design de tip multilink la partea din spate. Sistemele avansate de asistenta pentru sofer, precum transmisia activa1 si suspensia adaptiva dinamic2, disponibila optional, confera modelului E‑PACE o tinuta de drum sigura si agila.
TEHNOLOGIE INCORPORATA
Proiectate pentru a imbunatati siguranta si confortul soferului, echipamentele de ultima generatie ale modelului E‑PACE includ sistemul multimedia Touch Pro cu ecran de tip tableta, cu diagonala de 10”.
EXPLORATI TEHNOLOGIA INCORPORATA
HABITACLU GENEROS
E‑PACE dispune spatii de depozitare generoase in habitaclu. Consola centrala adanca include suporturi pentru pahare amovibile, generand un spatiu foarte flexibil. Torpedoul de mari dimensiuni, pentru toate obiectele indispensabile pe care doriti sa le aveti la indemana si buzunarele adanci ale usilor au fost proiectate pentru a imbunatati capacitatea de depozitare.
EXPLORATI SIGURANTA SI FUNCTIONALITATEA
5 STELE LA TESTUL EURO NCAP

Jaguar E‑PACE a primit calificativul de 5 stele la testele Euro NCAP, ceea ce confirma ca acest model este printre cele mai sigure de pe piata. Oferind o protectie excelenta pentru adulti, copii si pietoni, vehiculul a obtinut note foarte bune la toate categoriile.

Gama completa de echipamente de siguranta standard, care include franare de urgenta cu detectare pietoni si asistenta la pastrarea benzii de rulare, permite asigurarea unei protectii imbunatatite.

VIZITATI SITE-UL EURO NCAP
MOTOR DIESEL NOU, ELECTRIC SAU PE BENZINA?

Motorizarile pe benzina si cele noi diesel sunt cele mai nepoluante si mai eficiente realizate de Jaguar pana acum. Noua motorizare electrica Jaguar este o poarta deschisa spre viitor. Care varianta este potrivita pentru dvs.?

CARE VARIANTA ESTE POTRIVITA PENTRU DVS.?
GAMA DE MODELE E‑PACE

Comportamentul sportiv, finisarea contemporana si functionalitatea sunt in echiparea standard. Ce model din gama E‑PACE vi se potriveste?

SELECTATI MODELUL E‑PACE PREFERAT

1Numai cu motorizarile D240 si P300.
2Nu pentru D150, transmisie manuala sau jante din aliaj usor, de 17".
3Pachetul Connect Pro include servicii pe baza de abonament, care pot fi prelungite dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Jaguar/Land Rover. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Conexiunea la internet si conectarea prin Wi-Fi depind de existenta unei cartele micro SIM cu un abonament de date corespunzator.

Consultati valorile WLTP.
WLTP este noul test oficial UE utilizat pentru calcularea valorilor standardizate ale consumului de combustibil si emisiilor de CO2 ale vehiculelor de pasageri. Masoara consumul de combustibil, de energie, autonomia si emisiile. Acesta este proiectat pentru a furniza valori mai apropiate de cele reale. Testeaza vehiculele dotate cu echipamente optionale si utilizeaza o procedura de testare si un stil de condus mai exigente.

Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil si emisiilor de CO2 pot varia in functie de roti si echipamentele optionale din dotare.