NOUL JAGUAR XF

O combinatie extraordinara de personalitate si performante. Jaguar XF dispune de o gama de motorizari diesel noi, echipate cu tehnologie hibrida cu asistenta medie (MHEV).

VIZUALIZARE 360°

EMISII DE CO2 g/km
Minim 115

CONSUM DE COMBUSTIBIL in ciclu combinat l/100 km
Minim 4,4

SELECTATI MODELUL PREFERAT
Comparati echipamentele si specificatiile in paralel pe ecran.
STOC MAȘINI
Comandă online modelul Jaguar preferat!
CONFIGURATOR
Pentru a crea modelul Jaguar XF perfect, utilizati configuratorul.
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Jaguar.
https://new.carsinventory.com/api2/9bef10aea716726519391002bfbd1f940f935099
https://new.carsinventory.com/api2/9bef10aea716726519391002bfbd1f940f935099
VIZUALIZEAZA STOCUL:
DESIGN
EXPLORATI INTERIORUL
EXPLORATI INTERIORUL MODELULUI LIMUZINA

Cu un spatiu pentru picioare generos, o configuratie modulara a scaunelor si setari de masaj noi, disponibile optional, modelul XF este adaptat perfect cerintelor pasagerilor.

CONFIGURATOR
ACCESATI GALERIA
EXPLORATI MODELUL LIMUZINA
EXPLORATI EXTERIORUL MODELULUI LIMUZINA

Modelul XF atrage atentia din toate unghiurile. Exteriorul modelului XF se remarca prin elemente moderne, cum ar fi grila de radiator lucioasa.

CONFIGURATOR
ACCESATI GALERIA
EXPLORATI MODELUL SPORTBRAKE
EXPLORATI EXTERIORUL MODELULUI SPORTBRAKE

Noul XF Sportbrake. Proiectat pentru clientii care doresc mai mult spatiu. De la intalniri de afaceri la activitatile zilnice si iesiri in weekend.

CONFIGURATOR
ACCESATI GALERIA
PERFORMANTE
PERFORMANTE DINAMICE
PERFORMANTE DINAMICE

Beneficiati de placerea de a conduce un model Jaguar. Gama de modele include acum motorizari diesel noi, cu tehnologie hibrida cu asistenta medie, care asigura o eficienta imbunatatita.

TRACTIUNE INTEGRALA
TRACTIUNE INTEGRALA

Specifica sistemului de tractiune integrala (AWD) Jaguar este tehnologia Intelligent Driveline Dynamics, care analizeaza limitele de aderenta si transfera cuplul, pentru a mentine controlul si tinuta de drum.

EXPLORATI SPECIFICATIILE
VECTORIZARE CUPLU MOTOR
Vectorizarea cuplului prin franare asigura franarea controlata si independenta a rotilor, pentru a maximiza aderenta si in cele mai stranse curbe. Acest sistem reduce efectul de subvirare si ofera o agilitate sportiva.
MOTORIZARI
Beneficiati de o eficienta imbunatatita si de performante specifice unui model Jaguar. Pe langa gama de motorizari eficiente, pe benzina, modelul XF este echipat cu o gama noua de motorizari diesel, cu tehnologie hibrida cu asistenta medie; un sistem de regenerare inteligent, care incarca bateria in timpul decelerarilor si franarilor.
PACHET DYNAMIC HANDLING
Imbunatatind atat estetica vehiculului, cat si experienta la volan, acest pachet optional include mod dinamic configurabil, etrieri de frana rosii, spoiler pe capota portbagajului, discuri de frana fata de 355 mm si spate de 325 mm.
TEHNOLOGIE INCORPORATA
SIMPLITATE IN ECHIPAREA STANDARD
SIMPLITATE IN ECHIPAREA STANDARD

Echipamentele standard pentru Pivi includ:


• Ecran tactil cu diagonala de 11,4"
• Radio digital DAB
• Interfata reproiectata
• Apple CarPlay® 1
• Android AutoTM 2
• Remote3

Faceti upgrade la Pivi Pro4 si veti beneficia de cea mai noua tehnologie de inteligenta artificiala la bord, cu echipamente precum sistem de navigatie inteligent, pentru a ramane conectat in permanenta pe durata calatoriei.

INFORMATII PE SCURT
INFORMATII PE SCURT

Selectati dintr-o varietate de configuratii diferite, cum ar fi navigatie 3D in ecran complet, informatii despre parcurs sau consultati rapid melodia redata, pe un ecran interactiv pentru sofer complet nou, de inalta rezolutie, cu diagonala de 12,3”.

Afisajul pe parbriz, disponibil optional5, proiecteaza informatii importante pe parbriz. Consultati cu usurinta viteza vehiculului, treapta de viteza selectata si instructiunile de navigatie, pe afisajul color.

SISTEM AUDIO MERIDIAN™
SISTEM AUDIO MERIDIAN™

Sistemul audio britanic Meridian ofera o calitate deosebita a auditiei. Nu numai din punct de vedere al volumului. Ci mai ales din punct de vedere al profunzimii, claritatii si realismului redarii, utilizand o combinatie de tehnologii acustice avansate si difuzoare amplasate strategic, pentru a realiza o platforma audio – ceea ce noi numim o „scena de sunet” – perfect potrivita interiorului modelului XF. Puteti opta intre sistemul audio MeridianTM sau MeridianTM Surround.

PACE SI LINISTE
PACE SI LINISTE

Cu reducere activa a zgomotului la rulare, o tehnologie inovatoare implementata de expertii Meridian Audio si un nivel redus al vibratiilor, modelul XF ofera soferului si pasagerilor un confort la rulare imbunatatit.

CONECTARE PERMANENTA
Pachetul Online6 ofera servicii conectate suplimentare, cu ajutorul unei cartele SIM incorporate, care asigura acces la:

• Redare media nelimitata
• Comanda vocala online
• Starea vremii
• Sincronizare online a calendarului
DIVERTISMENT PENTRU FIECARE
Optional, selectati conexiune prin Wi-Fi cu abonament de date7 si veti putea utiliza:

• Serviciile de redare media preferate
• Trafic de date pana la 20 GB lunar
• Conexiune imbunatatita, cu antena
• Mai multe dispozitive conectate
INCARCARE WIRELESS
Incarcarea wireless a dispozitivelor, cu amplificator de semnal pentru telefon, disponibila optional, va permite sa incarcati smartphone-urile compatibile, fara a apela la un cablu sau la un conector de incarcare. In timp ce va aflati la bord, telefonul va utiliza antena vehiculului, pentru a garanta un semnal si o claritate imbunatatite a apelurilor.
IONIZARE AER IN HABITACLU, CU FILTRU PM2,5
Ionizarea NanoeTM, disponibila optional, imbunatateste confortul soferului si pasagerilor. Activati functia, iar filtrul special proiectat atrage si capteaza particulele fine si alergenii aflati in suspensie in aerul din exterior, precum PM2,5, praful si polenul.
FUNCTIONALITATE SI SIGURANTA
PORTBAGAJ
Spatiu generos pentru tot ce aveti nevoie in timpul calatoriilor. Indiferent daca plecati in weekend cu familia sau in vacanta, modelul Sportbrake poate face fata cerintelor.
CHEIE INTELIGENTA DE TIP BRATARA
Impermeabila si rezistenta la socuri, noua cheie inteligenta de tip bratara8, disponibila optional, va permite sa descuiati, sa incuiati si sa porniti vehiculul. Astfel, indiferent de activitatile in aer liber la care doriti sa participati impreuna cu prietenii, nu mai aveti nevoie de cheile conventionale ale vehiculului.
OGLINDA RETROVIZOARE INTERIOARA CLEARSIGHT
Tehnologia de ultima generatie, disponibila optional, asigura o vizibilitate perfecta a partii din spate a modelului Jaguar XF Sedan9. O camera video amplasata in suportul antenei transmite imagini live pe oglinda retrovizoare interioara, asigurand o vizibilitate perfecta a zonei din spate.
ASISTENTA SOFER
Jaguar XF a fost proiectat cu sisteme de asistenta pentru sofer care permit deplasarea in oras si parcarea mai usoare si un condus mai placut pe autostrada. Aceste tehnologii imbunatatesc experienta la volan, reducand stresul condusului.
EXPLORATI
SELECTATI MODELUL JAGUAR XF PREFERAT
Aici puteti regasi intreaga gama de modele, alaturi de gama diversificata de designuri incitante, sisteme de asistenta la condus si tehnologii rafinate disponibile.
SELECTATI MODELUL PREFERAT
GALERIE
Modelele Jaguar s-au remarcat intotdeauna prin atentia deosebita acordata detaliilor. Noul Jaguar XF este un model sportiv si elegant, cu o personalitate aparte.
ACCESATI GALERIA
SPECIFICATII
Explorati mai detaliat caracteristicile. Aflati mai multe despre performantele motorului, dimensiuni si consumul de combustibil.
EXPLORATI SPECIFICATIILE
CALATORIA PERFECTA INCEPE AICI

Limuzina business de lux cu design aparte, comportament sportiv si tehnologii moderne. Pentru a crea modelul Jaguar XF perfect, utilizati configuratorul.

CONFIGURATOR
ACCESORII JAGUAR
ACCESORII JAGUAR

Personalizati modelul XF conform preferintelor personale, stilului de viata si domeniilor de interes.

CAUTATI ACCESORII
COLECTIA JAGUAR
COLECTIA JAGUAR

Gama exclusiva de imbracaminte de lux, accesorii si cadouri Jaguar este inspirata de modelele noastre si de designul acestora.

AFLATI MAI MULTE
SELECTATI MODELUL PREFERAT
Comparati echipamentele si specificatiile in paralel pe ecran.
CONFIGURATOR
Pentru a crea modelul Jaguar XF perfect, utilizati configuratorul
DESCARCATI O BROSURA
Accesati si descarcati ultimele brosuri Jaguar.
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre Jaguar.

Valorile furnizate sunt conforme NEDC2, calculate pornind de la testele oficiale WLTP realizate de producator in conformitate cu legislatia UE. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil si emisiilor de CO2 pot varia in functie de roti si echipamentele optionale din dotare. NEDC2 sunt valori calculate conform unei formule oficiale, pornind de la valorile WLTP echivalente, calculate conform vechiului test NEDC. Astfel este posibila incadrarea la norma de poluare corespunzatoare.

Consultati valorile WLTP.

WLTP este noul test oficial UE utilizat pentru calcularea valorilor standardizate ale consumului de combustibil si emisiilor de CO2 ale vehiculelor de pasageri. Masoara consumul de combustibil, de energie, autonomia si emisiile. Acesta este conceput pentru a furniza valori mai apropiate de cele reale. Testeaza vehiculele dotate cu echipamente optionale si utilizeaza o procedura de testare si un stil de condus mai exigente. Valorile reprezinta autonomia conform metodelor de testare WLTP. Valorile minime se refera la varianta cea mai economica/nivelul minim de echipare.
Valorile maxime se refera la varianta cea mai putin economica/nivelul maxim de echipare. Normele WLTP precizeaza ca, daca exista o variatie <5 g a emisiilor de CO2 intre valorile minime si maxime, se declara numai valorile maxime.


1 Vehiculul este pregatit pentru Apple CarPlay. Serviciile oferite de Apple CarPlay depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., pentru informatii suplimentare accesati https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2 Vehiculul este pregatit pentru Android Auto. Serviciile oferite de Android Auto depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., pentru informatii suplimentare accesati https://www.android.com/auto/.

3 Remote include servicii pe baza de abonament, care pot fi prelungite dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Jaguar. Aplicatia Jaguar Remote trebuie descarcata din Apple App Store/Google Play Store.

4 Dupa perioada initiala precizata de dealerul dvs. Jaguar, abonamentul pentru navigatia conectata trebuie reinnoit.

5 Pe unele piete solicita echiparea cu parbriz atermic. Directiile de navigatie apar pe parbriz numai daca vehiculul este echipat cu Pivi Pro.

6 Se aplica politica utilizarii rezonabile. Include abonament pe o perioada de 1 an, care poate fi prelungit dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Jaguar.

7 Imaginea prezinta accesoriul Jaguar Click and Go, vandut separat. Tableta nu este inclusa. Se aplica politica utilizarii rezonabile. Daca intr-o luna este atinsa limita de 20 GB, pentru restul lunii transferul datelor si functiile vehiculului vor functiona la viteza redusa. Pentru detalii privind politica utilizarii rezonabile, consultati conditiile InControl Pivi Pro, la adresa www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Timpul de redare depinde de furnizorul de continut si de definitia continutului video. Redarea HD a videoclipurilor creste semnificativ utilizarea datelor.

8 Cheia inteligenta de tip bratara se poate incarca in aproximativ 2 ore si ofera o autonomie a bateriei de pana la 10 zile.

9 Numai varianta limuzina. In functie de reglementarile locale. Daca utilizatorii care poarta lentile cu distanta focala variabila sau bifocale nu pot regla cu usurinta imaginea digitala din spate oferita de sistemul ClearSight, pot reveni oricand la modul oglinda retrovizoare.


Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) si de piata sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.


Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai daca acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.


Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora, depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Jaguar. Anumite functii sunt pe baza de abonament, care trebuie reinnoit dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate.


Meridian este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd. Trifield si dispozitivul cu trei campuri este o marca comerciala a Trifield Productions Ltd.


Apple CarPlay este o marca inregistrata a Apple Inc. Se aplica conditiile pentru utilizatorul final Apple Inc.


Android Auto este o marca comerciala a Google LLC.