JAGUAR I-PACE CU PROPULSIE ELECTRICA

NOUTATI

PERFORMANTE PROPULSIE ELECTRICA

Putere si dinamica extraordinare. Zero emisii de noxe. Tot ce va asteptati de a SUV-ul sportiv Jaguar cu propulsie electrica.

AUTONOMIE

AUTONOMIE

Factori precum temperatura si viteza de deplasare pot afecta autonomia. Utilizati calculatorul pentru autonomie si aflati cat puteti merge cu modelul I-PACE.

AUTONOMIE

470 km††Parcurgeti pana la 470 km cu o incarcare completa*.
Valoare WLTP. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite in functie de stilul de condus.

TIMP DE INCARCARE

8,5 ore*


Utilizand un incarcator de 11 kW CA, incarcarea completa se poate realiza in numai 8,5 ore*. Perfect pentru incarcarea peste noapte la domiciliu. In functie de timp, cu incarcator de 11 kW CA la domiciliu.

EMISII

0 CO2


Profitati de zero emisii de noxe.

ACCELERATIE

4,8

secunde

Poate accelera de la 0 la 100 km/h in 4,8 secunde.

TEHNOLOGIE

Tehnologiile perfect integrate asigura controlul usor al functiilor modelului I-PACE si dispozitivelor conectate.

Sistemul multimedia Pivi Pro este la fel de familiar ca un smartphone. Informatiile importante precum cele de navigatie1, audio si contactele pot fi accesate cu o singura apasare.
PIVI PRO
INFORMATII PE SCURT
SISTEM AUDIO MERIDIAN
PACHET ONLINE SI WIFI CU ABONAMENT DE DATE
APLICATIA JAGUAR GO I-PACE

APLICATIA JAGUAR GO I-PACE

Aplicatia GO I-PACE va arata cum s-ar incadra modelul Jaguar I-PACE in viata dvs. Ofera date si valori ca si cum ati conduce vehiculul, cum ar fi harti de calatorie, estimarea autonomiei si utilizarii bateriei, statiile de incarcare disponibile pe traseu si economiile de costuri estimate.
DESCARCATI PENTRU IOS DESCARCATI PENTRU ANDROID
APLICATIA JAGUAR REMOTE

APLICATIA JAGUAR REMOTE

Aplicatia Jaguar Remote4 va permite sa interactionati cu modelul I-PACE de pe smartphone. Puteti verifica starea si conectarea bateriei vehiculului, rata de incarcare, autonomia estimata si alti indicatori. Activati si dezactivati incarcarea, gestionati tarifele de incarcare si setati incarcarea maxima, de la distanta.
ASISTENTA OPTIMIZATA SI APEL DE URGENTA JAGUAR

ASISTENTA OPTIMIZATA SI APEL DE URGENTA JAGUAR

Daca vehiculul se defecteaza, asistenta optimizata Jaguar permite apelarea directa a echipei de asistenta Jaguar. In cazul unui incident mai grav, apelul SOS de urgenta permite conectarea automata a operatorului serviciilor de urgenta. Acesta va furniza serviciilor de urgenta locatia dvs.

FUNCTIONALITATE SI SIGURANTA

Cea mai buna modalitate de incarcare este peste noapte, la domiciliu. Modelul I-PACE se incarca in siguranta in timp ce va odihniti si este pregatit in dimineata urmatoare.

INCARCAREA LA DOMICILIU

INCARCAREA LA DOMICILIU

Incarcarea la domiciliu nu este doar usoara, dar si costul pe kilometru al electricitatii este adesea mai redus decat costul pe kilometru al benzinei, motorinei sau electricitatii de la statiile publice. Pentru a incarca modelul I-PACE la domiciliu va recomandam sa utilizati un incarcator instalat de un specialist – cunoscut si sub denumirea de wall box sau statie de incarcare la domiciliu.
REMORCARE

REMORCARE

Jaguar I-PACE are o masa maxima remorcabila de 750 kg si o sarcina maxima pe carligul de remorcare de 45 kg. Gama de accesorii Jaguar include un carlig de remorcare detasabil.
CHEIE INTELIGENTA DE TIP BRATARA

CHEIE INTELIGENTA DE TIP BRATARA

Impermeabila si rezistenta la socuri, noua cheie inteligenta de tip bratara, din a doua generatie5, va permite sa descuiati, sa incuiati si sa porniti vehiculul. Astfel, indiferent de activitatile in aer liber la care doriti sa participati impreuna cu prietenii, nu mai aveti nevoie de cheile conventionale ale vehiculului.
CELULA DE SIGURANTA

CELULA DE SIGURANTA

Modelul I-PACE utilizeaza o combinatie de aluminiu si otel, pentru a forma o structura rigida, care imbraca bateria si asigura o siguranta imbunatatita tuturor pasagerilor vehiculului.
ASISTENTA SOFER

ASISTENTA SOFER

Selectati din gama de echipamente care asigura un condus si o parcare mai usoare. Datorita multiplelor tehnologii inovatoare disponibile, veti vedea ca toate functiile au fost proiectate pentru a imbunatati experienta la volan si siguranta.
AFLATI MAI MULTE

CONFIGURATOR

Personalizati modelul I-PACE cu ajutorul gamei de modele, motorizarilor si pachetelor de echipare.

PERSONALIZATI MODELUL JAGUAR I-PACE PREFERAT

Inainte de personalizarea vehiculului cu ajutorul diferitelor optiuni pentru culoare, jante si interior, selectati modelul preferat.

EXPLORATI

MODELELE JAGUAR I-PACE

MODELELE JAGUAR I-PACE

Vedeti intreaga gama de modele.
EXPLORATI MODELELE
SPECIFICATII

SPECIFICATII

Vizualizati datele si valorile.
EXPLORATI SPECIFICATIILE
OPTIUNI SI ACCESORII

OPTIUNI SI ACCESORII

Personalizati modelul Jaguar I-PACE preferat.
EXPLORATI OPTIUNILE SI ACCESORIILE
JAGUAR ELECTRIC

JAGUAR ELECTRIC

Descoperiti condusul electric.

Timpul de incarcare variaza in functie de multi factori, inclusiv, dar fara a se limita la: vechimea, starea, temperatura si gradul de incarcare a bateriei; tipul de statie si durata incarcarii.
*Daca este utilizat un incarcator rapid CC de 100 kW
.​
††Consultati valorile WLTP.
Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare, accesoriile montate, traseul curent si starea bateriei. Valorile autonomiei au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat.

1Dupa perioada initiala precizata de dealerul dvs. Jaguar, abonamentul pentru navigatia conectata trebuie reinnoit.

2Se aplica politica utilizarii rezonabile. Include abonament pe o perioada de 1 an, care poate fi prelungit dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Jaguar.

3Se aplica politica utilizarii rezonabile. Daca intr-o luna este atinsa limita de 20 GB, pentru restul lunii transferul datelor si functiile vehiculului vor functiona la viteza redusa. Pentru detalii privind politica utilizarii rezonabile, consultati conditiile InControl Pivi Pro, la adresa jaguar.com/pivi-pro-terms. Timpul de redare depinde de furnizorul de continut si de definitia continutului video. Redarea HD a videoclipurilor creste semnificativ utilizarea datelor.

4Remote include servicii pe baza de abonament, care pot fi prelungite dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Jaguar. Aplicatia Jaguar Remote trebuie descarcata din Apple App Store/Google Play Store.

5Cheia inteligenta de tip bratara se poate incarca in aproximativ o ora si ofera o autonomie a bateriei de pana la 7 zile.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.

Retineti ca este posibil ca echipamentele standard sa se modifice daca selectati alte nivele de echipare. De asemenea, este posibil ca echipamentele standard sa varieze in functie de piata, tipurile de motor si transmisie.

Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control deplin asupra vehiculului.

Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Jaguar. Anumite functii sunt pe baza de abonament, care trebuie reinnoit dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate.

Meridian este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd. Trifield si dispozitivul cu trei campuri este o marca comerciala a Trifield Productions Ltd.