Comenzi vocale

Comenzi vocale

Un nou nivel de functionalitate si confort - comenzile vocale Jaguar va permit sa controlati navigatia, sistemul audio, clima, apelurile telefonice si multe altele, cu ajutorul vocii. Si chiar daca calatoriti offline, anumite comenzi vocale raman active si accesibile in orice calatorie1.

ACTIVAREA COMENZILOR VOCALE

Exista doua modalitati prin care puteti accesa comenzile vocale Jaguar.  


1. Pentru a activa comenzile vehiculului cu ajutorul comenzii „Hey Jaguar”, accesati Settings (setari) > All settings (toate setarile) > General > Voice Settings (setari vocale) > Wake Word ON (activare vocala vehicul). Puteti desemna propria expresie cu care sa activati vehiculul si din setarile vocale.  


2. Ca alternativa, apasati scurt butonul de comanda vocala de pe volan pentru a da o comanda vocala.  


Pentru a profita la maximum de toate functiile de comanda vocala cand sunteti la drum, asigurati-va ca sunteti conectat la contul InControl.

ACTIVAREA COMENZILOR VOCALE

Se aplica politica utilizarii rezonabile. Abonament standard pe o perioada de 1 an, care poate fi prelungit dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dumneavoastra Jaguar.  


Functiile, optiunile si serviciile terta parte InControl, precum si disponibilitatea acestora depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Jaguar. Anumite functii sunt pe baza de abonament, care trebuie reinnoit dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate.  


Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente, pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare, contactati dealerul local sau configurati vehiculul online.  


Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.  


1Este necesar un abonament de 12 luni pentru pachetul Online. Pentru a continua utilizarea functiei respective dupa terminarea perioadei de abonament initiale, va rugam sa reinnoiti abonamentul si sa platiti taxele de reinnoire aplicabile. Disponibil numai pe pietele conectate, va rugam sa consultati dealerul. Pachet Online pentru nivelul de echipare S si superior.