PIVI & INTREBARI FRECVENTE DESPRE PIVI PRO

PIVI & INTREBARI FRECVENTE DESPRE PIVI PRO

Gasiti raspunsurile la cele mai frecvente intrebari despre sistemul multimedia si serviciile cu conectare online Jaguar.

SETARI SI COMENZI SISTEM

SETARI SI COMENZI SISTEM

WI-FI, CONECTIVITATE SI DATE

WI-FI, CONECTIVITATE SI DATE

ACTUALIZARI SOFTWARE

ACTUALIZARI SOFTWARE

IGUIDE

Disponibil pentru descarcare pe AppleTM si AndroidTM, aplicatia Jaguar iGuide* permite identificarea rapida a informatiilor cheie cu privire la functiile si caracteristicile modelului Jaguar.
IGUIDE

SETARI SISTEM SI MULTIMEDIA

DESCHIDERE TOATE
RADIO SI REDARE MEDIA
CONEXIUNE USB
PACHET ONLINE
PERSONALIZARE
SETARI SI COMENZI
COMANDA VOCALA
GENERALITATI

NAVIGATIE

DESCHIDERE TOATE
AFISARE SI INTERACTIUNI HARTI
GHIDARE PE TRASEU
GENERALITATI
SETARI

ABONAMENTE

DESCHIDERE TOATE
ABONAMENTE
ACHIZITIE SI ACTIVARE
TERMINAREA SERVICIILOR INCONTROL
PREFERINTE

WI-FI, CONECTIVITATE SI DATE

DESCHIDERE TOATE
WI-FI SI HOTSPOT
SIM SI DATE
BLUETOOTH
TELEFON

ACTUALIZARI SOFTWARE

DESCHIDERE TOATE
ACTUALIZARI SOFTWARE
REZOLVAREA PROBLEMEI

NU GASITI CE CAUTATI?

Expertii nostri multimedia sunt la dispozitia dumneavoastra 


Telefon: 0370 5000500 


E-mail: lradvice@jaguarlandrover.com

1Dupa perioada initiala precizata de dealerul dumneavoastra Jaguar, abonamentul pentru navigatia online trebuie reinnoit.

2Vehiculul este pregatit pentru Apple CarPlay. Serviciile oferite de Apple CarPlay depind de disponibilitatea functiei in tara dumneavoastra, consultati https://www.apple.com/ios/feature-availability/#apple-carplay pentru informatii suplimentare.

3Vehiculul este pregatit pentru Android Auto. Serviciile oferite de Android Auto depind de disponibilitatea functiei in tara dumneavoastra, consultati https://www.android.com/auto/ pentru informatii suplimentare.

4Remote include servicii pe baza de abonament, care pot fi prelungite dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dumneavoastra Jaguar. Aplicatia Remote trebuie descarcata din Apple App Store/Google Play Store.

5Sunt necesare un abonament InControl Remote, Secure Tracker sau Secure Tracker Pro si un cont InControl. Serviciile Secure Tracker si Secure Tracker Pro trebuie activate, iar vehiculul trebuie sa se afle intr-o zona cu semnal bun in retea. Pentru a continua utilizarea functiei respective dupa terminarea perioadei de abonament initiale, va rugam sa reinnoiti abonamentul si sa platiti taxele de reinnoire aplicabile.

6Este necesar un abonament de 12 luni pentru pachetul Online. Pentru a continua utilizarea functiei respective dupa terminarea perioadei de abonament initiale, va rugam sa reinnoiti abonamentul si sa platiti taxele de reinnoire aplicabile. Disponibil numai pe pietele conectate, va rugam sa consultati dealerul. Pachet Online pentru nivelul de echipare S si superior.

7Se aplica politica utilizarii rezonabile. Daca intr-o luna este atinsa limita de 20 GB, pentru restul lunii transferul datelor si functiile vehiculului vor functiona la viteza redusa. 8Actualizarea trebuie facuta cu acordul proprietarului/soferului. Este necesara conectarea la retea.