DESPRE JAGUAR

DESPRE JAGUAR

JAGUAR IN COMUNITATE

Ne face o reala placere sa lucram indeaproape cu toate comunitatile in care activam. Compania noastra este bazata pe o apreciere profunda pentru toti oamenii care lucreaza cu noi si pentru rolul pe care-l joaca in succesul nostru.

Vedem rolul nostru de sprijin ca pe un privilegiu, nu ca pe o obligatie. Astfel ca facem eforturi mari pentru a ne asigura ca toti partenerii nostri au avantaje colaborand cu noi.

In calitatea noastra de membri corporativi ai Business in the Community (BITC) din 1987, ne angajam sa imbunatatim constant impactul nostru asupra societatii prin:

- Administrarea, masurarea si integrarea practicilor de afaceri responsabile in cadrul companiei noastre.
- Intreprinderea unor actiuni de colaborare pentru a remedia dezavantajele.
- Inspirarea, inovarea si conducerea prin impartasirea invatarii si experientei.

Este usor pentru marile corporatii sa faca promisiuni pe care nu le respecta, insa noi ne onoram angajamentele prin mai multe metode. Mai intai, ne concentram pe doua aspecte importante - imbunatatirea educatiei si atragerea oamenilor in domeniul ingineriei. Aceasta concentrare este sprijinita de resursele de care avem nevoie pentru a schimba lucrurile in bine.

In al doilea rand, ca membru al Clubului BITC PerCent, programul nostru de relatii comunitare a fost evaluat la o contributie de peste 1% din profiturile noastre pre-taxare.

Am mentinut aceste principii in ciuda situatiei economice dificile si vom continua sa investim in programele de relatii comunitare de care beneficiaza toti colaboratorii nostri. De asemenea, ii incurajam pe dealerii si furnizorii nostri si alte companii sa colaboreze in mod similar cu comunitatile din care fac parte.

Implicarea Angajatilor
Angajatii nostri sunt la baza succesului de care ne bucuram. Abilitatile, pasiunea si angajamentul lor au fost intotdeauna esentiale pentru crearea unor masini extraordinare. Acum ei folosesc aceste abilitati in beneficiul comunitatilor in care lucram si traim.

Incurajam fiecare angajat sa contribuie - fiecare are la dispozitie 16 ore de lucru pe an pentru a sprijini programele comunitare. Pot sa se implice in orice actiune, de la lucrul cu elevi cu dizabilitati sau intretinerea zonelor forestiere la guvernarea scolilor si orice activitati pe care aceste actiuni le presupun.

Din prima zi, absolventii nostri au oportunitatea de a se implica intr-o gama larga de evenimente si activitati prin programul Ignition. Acestea sunt menite sa le dea incredere si experienta pentru ca mai tarziu sa fie performanti la locul de munca si in comunitate.

Sprijinirea Tinerilor
Consideram ca viitorul nostru este in mainile tinerilor. Astfel ca oferim o gama de programe si facilitati menite sa deschida noi oportunitati si sa anime afacerile, educatia si sportul printre tineri in comunitatile in care lucram.

Acestea includ:

- Centre de Parteneriat Educatie-Afaceri. Oferim tinerilor experienta practica a lumii afacerilor la propriile locatii de productie din Marea Britanie
- Zone de Actiune in Educatie. Aducem companiile la scolile locale pentru a imbunatati rezultatele slabe si frecventa.

Aspectul Local
Ne analizam intotdeauna activitatile si felul in care acestea ii afecteaza pe oamenii care locuiesc langa fabricile noastre. Pentru a ne ajuta sa luam decizii corecte si informate, ne mentinem relatiile bune cu comunitatile locale.

Membrii consiliului local si ai reprezentantilor grupurilor rezidentilor ne ajuta sa ne revizuim planurile si ne impartasesc din ideile si preocuparile lor.

Asociatii Industriale si de Afaceri

Asociatii Industriale
Suntem implicati activi in numeroase asociatii industriale care doresc sa reduca impactul asupra mediului al activitatilor noastre de afaceri si sa asigure un viitor sustenabil. Aceste asociatii includ:

- Arts & Business
- Birmingham and Coventry Common Purpose
- Business in the Community
- Business in the Environment Programme
- Confederation of British Industry
- Coventry, Liverpool and Knowsley Education Action Zones
- Education Business Partnership Centre's
- Environment Council
- Forum for the Future
- Groundwork Coventry and Warwickshire, and Groundwork Merseyside
- Learning and Skills Council
- Local Strategic Partnerships
- NSPCC Coventry Business Group
- Partnerships for Learning
- Society of Motor Manufacturers and Traders Limited (SMMT)
- United Nations Environment Programme Mobility Forum
- World Business Council for Sustainable Development Sustainable Mobility

Ca membri ai SMMT, suntem angajati sa dezvoltam relatii pe termen lung, de inalta calitate, cu angajatii, furnizorii, actionarii si comunitatile in care facem afaceri.