DESPRE JAGUAR

DESPRE JAGUAR

BUSINESS-UL JAGUAR

Jaguar a insemnat intotdeauna design seducator, performanta sport si excelenta in inginerie. Astazi, am redirectionat pasiunea noastra catre crearea de masini de performanta si luxoase, care ofera putere si manevrabilitate de exceptie, de indata ce porniti motorul.

Timp de peste 90 de ani, am sfidat limitele posibilului, inspirati de fondatorul nostru, Sir William Lyons. El a insistat ca fiecare masina produsa sa combine performanta si frumusetea intr-un mod unic. Viziunea sa fara compromis a stabilit noi valori de referinta, dupa care inca ne ghidam.

Continuam aceasta traditie odata cu lansarea noului F‑TYPE. Aceasta masina sport cu doua locuri continua o traditie bogata care a inceput cu C‑Type, D‑Type si E‑Type. E‑Type este un model emblematic, considerat si in prezent cea mai frumoasa masina din lume, ce a definit piata pe care F‑TYPE o redefineste astazi.

Suntem mandri de rolul nostru in economia globala si in cea britanica - cream mii de locuri de munca si aplicam excelenta in domeniul auto in Marea Britanie si in lume. Cu un angajament profund pentru principiile fondatoare, Jaguar va ramane in avangarda industriei auto de lux si in viitor. "ADN-ul Jaguar este recunoscut pe loc in toata gama noastra - exista o puritate de neconfundat a liniilor tuturor modelelor noastre. Agile si puternice; aerodinamice si seducatoare; increzatoare si instinctive: toate aceste calitati sunt reflectate in masinile noastre.

VALORI CORPORATIVE

VALORI CORPORATIVE

Pentru a ne asigura ca ne respectam intotdeauna promisiunile, noi, toti cei de la Jaguar respectam aceste valori simple, dar eficiente.
CALITATE, SIGURANTA SI FIABILITATE

CALITATE, SIGURANTA SI FIABILITATE

Calitatea, siguranta si fiabilitatea sunt incorporate in fiecare Jaguar.
COMUNITATE

COMUNITATE

Jaguar realizeaza parteneriate cu toate comunitatile in care activeaza.

AFLATI MAI MULTE