INSTITUTUL EUROPEAN DE DESIGN (IED)

Jaguar si IED Torino vor sustine un nou curs de specializare, care ofera o perspectiva diferita asupra designului auto.

UN PARTENERIAT CARE REVOLUTIONEAZA DESIGNUL AUTO

Cursul IED Turin inaugurat in 2017 este primul din lume dedicat designului habitaclului vehiculelor si experientei utilizatorilor. Acesta va pune in centrul procesului de design utilizatorul si apoi va explora modul in care designul interior poate influenta exteriorul, exact invers fata de cum se procedeaza in mod obisnuit. Din nou Jaguar este in avangarda solutiilor de design si a educatiei.

CUPRINSUL CURSULUI

CUPRINSUL CURSULUI

Acest curs de specializare cu durata de 1 an va fi sustinut in limba engleza si, printre altele, va acoperi: noile tehnologii, identificarea configuratiei interiorului si modurilor de utilizare, materialele traditionale si de ultima generatie, noile echipamente si tehnologii, platformele interfetei (in special designul interfetei).
MAESTRII DESIGNULUI CARE SUSTIN CURSUL

MAESTRII DESIGNULUI CARE SUSTIN CURSUL

Jaguar joaca un rol esential in structura si cuprinsul cursului si va avea un cuvant de spus si asupra lucrarilor finale. De asemenea, studentii vor putea beneficia de experienta profesionistilor din domeniu, cum ar fi directorul de design Jaguar, Ian Callum, alaturi de alti membri importanti ai echipei sale de designeri pentru interior si exterior.
EMOTIE SI LA INTERIOR

EMOTIE SI LA INTERIOR

„Jaguar se mandreste sa colaboreze cu o institutie atat de apreciata ca IED din Torino, pentru primul program de specializare in design interior auto si experienta utilizatorului. Programul va oferi o viziune diferita asupra procesului de design auto, iar impreuna cu echipa mea asteptam cu nerabdare sa colaboram cu participantii talentati la acest curs.”

Ian Callum, director de design Jaguar