• Jaguar F‑PACE

  SUV-ul de performanta Jaguar este o sinteza a sportivitatii, elegantei, functionalitatii si eficientei.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE este primul SUV compact Jaguar. Este o combinatie unica intre eleganta, agilitate si sportivitate.

 • Jaguar I‑PACE

  Va prezentam in avanpremiera conceptul I‑PACE, primul model electric sport Jaguar cu 5 locuri.

 • Jaguar F‑TYPE

  Placerea pura de a conduce. Intruchiparea perfecta a sportivitatii

 • Jaguar XE

  Cea mai avansata, mai eficienta si mai rafinata limuzina sport realizata vreodata de Jaguar

 • Jaguar XF

  XF este elegant si atletic

 • Jaguar XJ

  Lux extraordinar. A conduce sau a fi condus?

Jaguar Racing

La Marrakesh, ambii piloti ai echipei Panasonic Jaguar Racing au trecut linia de sosire si toate cele 4 masini au terminat cu bine cea mai lunga cursa din istoria acestui campionat.
AFLATI MAI MULTE

WATCH THE FILM

meet the team

Our world-class drivers, engineers and designers share a hunger for success, matched only by their talent, tenacity and style.

VA PREZENTAM MODELUL I‑TYPE

Cu o putere de 200 kW (270 CP), generata de un motor special si un sasiu foarte usor din fibra de carbon, cu o structura de tip fagure, I‑TYPE ofera un comportament sportiv si acceleratii foarte puternice, pentru performante exceptionale pe circuitele stradale de Formula E.

EXPLORATI MODELUL

NOI SUNTEM GATA DE START, TU ESTI?

Emotia cursei nu inseamna nimic fara bucuria fanilor. Si, pentru prima data, puteti fi mai mult decat un simplu spectator. Cu FanBoost va puteti ajuta in cursa pilotul favorit Jaguar, direct de pe telefonul mobil.

CE ESTE FANBOOST

CE ESTE FORMULA E?

Formula E este primul campionat mondial de monoposturi cu propulsie electrica si include 14 curse desfasurate pe 12 circuite stradale de pe 5 continente. Panasonic Jaguar Racing va participa la Formula E odata cu inceputul sezonului 3 (octombrie 2016).

DESPRE FORMULA E

Panasonic Jaguar Racing si partenerii sai au aceleasi obiective: sa colaboreze, sa invete si sa castige. Lucrand impreuna cu aceasta tehnologie avansata, avem incredere in viitorul automobilelor electrice.

PARTENERII NOSTRI

CONCEPTUL JAGUAR I‑PACE

Experienta acumulata si inovatiile puse in practica pe automobilele de curse de formula E vor fi transpuse in productie de serie in a doua jumatate a anului 2018.

Conceptul I PACE este o avanpremiera pentru primul model de serie Jaguar cu propulsie exclusiv electrica, un automobil sportiv si performat, cu 5 locuri, care dezvolta un cuplu de 700 Nm, disponibil in orice moment, o putere de 400 CP si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in aproximativ 4 secunde.

EXPLORATI CONCEPTUL I‑PACE