JAGUAR CLASSIC

Jaguar Land Rover Classic are drept obiectiv pastrarea si restaurarea modelelor clasice, astfel incat sa poata fi admirate si pretuite de generatiile urmatoare. De asemenea, ne angajam in crearea unora initiative de intretinere si pastrare a modelelor clasice Jaguar, pentru a le oferi viitorul meritat de trecutul glorios, chiar si in varianta cu propulsie electrica.

E-TYPE ZERO

Fiti posesorul unuia dintre cele mai frumoase modele electrice din lume. E‑type Zero imbina atractivitatea unui model prestigios din anii 60 cu solutiile moderne, cu ajutorul conversiei Jaguar la un grup motopropulsor complet electric.

Explorati modelul E-TYPE ZERO
D‑TYPE CONTINUATION

Legendarul model D-type s-a bucurat de mult succes la Le Mans, castigand prestigioasa cursa in anii 1955, 1956 si 1957, asigurand revenirea Jaguar in lumea sporturilor cu motor. Dupa 62 de ani, D-type se intoarce restaurat si recreat cu grija, inclus in gama de modele Jaguar Classic Continuation.

Aflati mai multe
ATELIERUL DE LUCRARI CLASICE JAGUAR LAND ROVER

Suntem mandri sa va prezentam noul atelier de lucrari clasice. Dispunand de ingineri experti si specialisti in vehicule istorice, ne propunem sa oferim cele mai bune servicii de asamblare, restaurare, reparare si intretinere.

AFLATI MAI MULTE
AUTOMOBILE AUTENTICE
Aducem istoria in prim plan, prin reconstructia meticuloasa si in numar limitat a unor modele clasice Jaguar, cum ar fi faimosul Lightweight E‑type si legendarul XKSS si prezentarea revolutionarului model electric E‑type Concept Zero.
Aflati mai multe
SERVICII PENTRU CLIENTI
Dispunand de ingineri experti si specialisti in vehicule istorice, acest spatiu isi propune sa ofere lucrari de service cu garantie originala, restaurare si asistenta vanzari pentru toate modelele clasice, indiferent de vechimea acestora.
aflati mai multe
PIESE ORIGINALE
Prin oferirea de piese originale Jaguar pentru modele clasice miilor de clienti din lumea intreaga, obiectivul principal al diviziei de piese originale Jaguar este de a oferi clientilor pasionati de masini vechi produse originale la cel mai inalt nivel de service si calitate.
Aflati mai multe
EXPERIENTE CLASICE
Nu trebuie sa detineti un model clasic Jaguar pentru a experimenta bucuria de a conduce un astfel de vehicul. Experientele clasice ofera o ocazie unica de a experimenta spiritul, farmecul si bucuria modelelor Jaguar de altadata.
Aflati mai multe
Trimiteti-mi informatii
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre Jaguar
Contact
Contactati-ne pentru asistenta clienti Jaguar sau pentru intrebari generale
Programati un test drive
Programati un test drive la dealerul local Jaguar
Gasiti cel mai apropiat dealer
Cautati un dealer Jaguar in apropiere