JAGUAR E‑TYPE ZERO

Fiti posesorul unuia dintre cele mai frumoase modele electrice din lume.

Pornind de la succesul rasunator al prototipului, suntem incantati sa va anuntam ca am decis sa incepem productia modelului Jaguar E‑type Zero – prin electrificarea celui mai cunoscut model Jaguar, in vederea satisfacerii exigentelor viitorului.

Prin echilibrul intre performantele sportive si stilul rafinat, Jaguar E‑type a stabilit noi standarde in 1961. Acum, E‑type Zero – un model E-type original restaurat si convertit integral in fabrica – imbina spiritul simbolului anilor 60 cu tehnologia ecologica a grupului motopropulsor.

Doriti sa detineti unul dintre cele mai frumoase modele electrice din lume? Contactati-ne acum!

PASTRAREA PURITATII UNEI LEGENDE

Jaguar Classic are in program un model cu totul special. Pentru o lume moderna, tot mai interesata de aspectul ecologic, vom oferi in curand conversii electrice pentru grupul motopropulsor, care pastreaza aspectul, manevrabilitatea si performantele modelelor E-type originale, cu zero emisii de noxe.

Acest conversii vor fi complet reversibile si vor putea fi montate pe toate modelele E-type cu motor in 6 cilindri.
GRUP MOTOPROPULSOR SPECIFIC

GRUP MOTOPROPULSOR SPECIFIC

Grupul motopropulsor complet electrificat, cu baterie litiu-ion, are o marime comparabila cu a motorului original Jaguar cu 6 cilindri in linie si este amplasat in aceeasi locatie, pentru distributie a greutatii si manevrabilitate optime. Un reductor sofisticat, cu o treapta de viteza, asigura generarea puterii maxime si cel mai mic impact asupra mediului inconjurator.
PERFORMANTE SIMILARE CU ALE MODELULUI I‑PACE

PERFORMANTE SIMILARE CU ALE MODELULUI I‑PACE

Prin imbinarea experientei in restaurare cu tehnologia moderna a modelului I‑PACE, E‑type Zero ofera performante fara compromis. Acceleratia de la 0 la 100 km/h a conceptului Jaguar dureaza mult mai putin de 7 secunde, iar datorita distributiei neschimbate a greutatii pe punti, are si la franare un comportament rutier similar cu originalul.
STILUL CONSACRAT INTALNESTE TEHNOLOGIA MODERNA

STILUL CONSACRAT INTALNESTE TEHNOLOGIA MODERNA

Pe langa grupul motopropulsor modern, instrumentele modificate si farurile cu LED eficiente, E‑type Concept Zero ofera soferilor o ocazie unica de a adauga optional in interiorul acestui model din anii 60 un sistem multimedia cu ecran tactil. Este imbinarea perfecta intre modernitate si trecut.