JAGUAR E‑TYPE REBORN

„Cel mai frumos automobil din lume”. Renascut.

Urmariti videoclipul
yt:pYMeUep8EfY

Descris de Enzo Ferrari drept „Cel mai frumos automobil din lume”, Jaguar E‑type a simbolizat extravaganta si entuziasmul anilor 60. Dupa aproape 60 de ani, programul E‑type Reborn propune modele E-type din prima generatie, restaurate la specificatia originala, pe care generatiile viitoare de entuziasti si colectionari le pot achizitiona direct de la Jaguar Classic.

<h4 style="font-weight: 500">IN ANII 60 MODELUL E-TYPE ERA IN VERVA</h4>

Modelul E‑type a fost un exponent al generatiei sale. Era un simbol al anilor 60 si a devenit preferatul pilotilor de aeronave, supermodelelor si starurilor muzicii rock.

Pe masura ce Londra devenea tot mai la moda, puteai vedea tot mai des modelul Jaguar E‑type, consolidandu-si rapid faima alaturi de alti giganti ai designului, artei, muzicii si modei.

ATELIERUL DE LUCRARI CLASICE JAGUAR LAND ROVER

Atelierul de lucrari clasice Jaguar Land Rover cu sediul la Coventry ofera cele mai bune servicii de restaurare. Cu 30 de posturi de lucru rezervate programului Reborn, echipa Jaguar Classic imbina cele mai noi tehnologii cu tehnicile traditionale de prelucrare, pentru a restaura si recrea unele dintre cele mai faimoase modele fabricate de Jaguar.

BUN VENIT ACASA

In calitate de creatori ai modelului E‑type, artizanii Jaguar Classic sunt mai mult decat tehnicieni si ingineri. Acestia sunt custozii pasionati ai uneia dintre cele mai prestigioase marci britanice. O pasiune care inseamna servicii, competente si calitate de clasa mondiala. De aceea, va asteptam cu nerabdare la noua locatie incredibila din Coventry – orasul in care s-a nascut Jaguar E‑type.

DETINETI UN SIMBOL AL SECOLULUI 20

Pentru a afla cum puteti achizitiona propriul Jaguar E‑type Reborn, discutati cu un membru al echipei de specialisti Jaguar:


Sunati-ne la numarul+44 (0)203 601 1255
Sau trimiteti-ne un e-mail la info@classic.jaguar.co.uk

TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri despre Jaguar
CONTACT
Contactati-ne pentru asistenta clienti Jaguar sau pentru intrebari generale
Programati un test drive
Programati un test drive la dealerul local Jaguar
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere