APLICATIA REMOTE

APLICATIA REMOTE

Aplicatia Remote1, 2 va ofera vizibilitate si control cu privire la starea si securitatea modelului dumneavoastra Jaguar, direct de pe smartphone. 


Disponibila prin intermediul pachetului de abonare Remote.

PRELUATI CONTROLUL DE ORIUNDE

RESETARE DE LA DISTANTA ALARMA

Daca alarma vehiculului se declanseaza, o avertizare pe smartphone va permite sa o resetati intr-o clipa.

FUNCTIE DE ACTIVARE

Pentru a economisi energia bateriei, anumite functii Remote nefolosite se dezactiveaza, daca vehiculul nu este de utilizat timp de 4 zile. Programarea unei activari va reactiva aceste functii la momentul dorit.

1Poate fi descarcata din magazinul de aplicatii Apple sau de pe Google Play, pentru majoritatea smartphone-urilor cu sistem de operare AndroidTM si AppleTM iOS. Aplicatia Jaguar Remote necesita conectare la retea, un smartphone compatibil, un cont InControl si un abonament Remote. Pentru a continua utilizarea functiei respective dupa terminarea perioadei de abonament initiale, va rugam sa reinnoiti abonamentul si sa platiti taxele de reinnoire aplicabile.  


2Functiile si optiunile InControl si disponibilitatea acestora depind de piata - pentru disponibilitatea si conditiile complete de pe piata locala, luati legatura cu dealerul dumneavoastra Anumite functii necesita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care necesita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate. Termenii si conditiile complete pot fi consultate aici.  


3Disponibil numai pe anumite piete.  


4Sunt necesare un abonament InControl Remote, Secure Tracker sau Secure Tracker Pro si un cont InControl. Serviciile Secure Tracker si Secure Tracker Pro trebuie activate, iar vehiculul trebuie sa se afle intr-o zona cu semnal bun in retea. Pentru a continua utilizarea functiei respective dupa terminarea perioadei de abonament initiale, va rugam sa reinnoiti abonamentul si sa platiti taxele de reinnoire aplicabile.