ACTUALIZARI DE SOFTWARE

ACTUALIZARI DE SOFTWARE

ACTUALIZATI-VA VEHICULUL - WIRELESS

Va puteti actualiza vehiculul Jaguar folosind sistemul multimedia al masinii. Daca va actualizati vehiculul puteti beneficia de cele mai noi functii si puteti asigura stabilitatea maxima a Jaguarului dvs. Actualizarile wireless sunt disponibile pentru toate vehiculele noastre recente. Este posibil ca modelele mai vechi de Jaguar sa raspunda cerintelor pentru un upgrade gratuit.

CUM SA EFECTUATI ACTUALIZARILE DE SOFTWARE WIRELESS

PASUL 1 - CONECTATI

PASUL 1 - CONECTATI

Apasati pictograma „Setari” de pe ecranul tactil si accesati „All Settings ” (Toate setarile). Continuati cu meniul „Connectivity” (Conectivitate) si activati datele mobile pe „On” (Activate), SAU activati reteaua Wi‑Fi a masinii.
PASUL 2 - PORNITI

PASUL 2 - PORNITI

Reveniti la „All Settings ” (Toate setarile) si selectati „Software update” (Actualizare de software). Din acest meniu puteti activa actualizarile de software. Daca sunt dezactivate, apasati doar butonul pentru a activa actualizarile de software pe „On” (Activate).
PASUL 3 - ACCEPTATI

PASUL 3 - ACCEPTATI

Apare o fereastra pop-up „Terms & Conditions” (Termeni si conditii). Apasati „Agree” (Sunt de acord) pentru a activa actualizarile de software.

CUM SA INSTALATI ACTUALIZAREA DE SOFTWARE WIRELESS

PASUL 1 - INCEPETI ACTUALIZAREA

PASUL 1 - INCEPETI ACTUALIZAREA

Puteti cauta actualizari de software InControl Touch Pro daca mergeti la „Settings” (Setari) > „All Settings” (Toate setarile) > „Software update” (Actualizare de software) si daca apasati „Check for update” (Cautare actualizare). Daca este disponibila o actualizare, apare o fereastra pop-up pe ecranul tactil, cu trei optiuni: „Install now” (Instalati acum), „Remind me later” (Aminteste-mi mai tarziu) sau „Skip update” (Omiteti actualizarea).
PASUL 2 - INSTALATI

PASUL 2 - INSTALATI

Dupa ce apasati pe „Install now” (Instalati acum) si sunteti de acord cu termenii si conditiile, incepe actualizarea. Puteti continua sa folositi in mod normal masina in timpul actualizarilor InControl Touch Pro.
PASUL 3 - FINALIZATI

PASUL 3 - FINALIZATI

Veti primi o notificare pe ecranul tactul dupa ce se incheie cu succes actualizarea. Acum masina este actualizata la cea mai noua versiune de software.

NOTE DE VERSIUNE PENTRU ACTUALIZAREA DE SOFTWARE

Puteti gasi mai multe informatii privind continutul fiecarei versiuni de software daca accesati urmatoarele linkuri.

iNTREBaRI FRECVENTE REFERITOARE LA ACTUALIZaRILE DE SOFTWARE

OPEN ALL
PREZENTARE GENERALA
CUM SA VA CONECTATI MASINA
CUM SE ACTIVEAZA ACTUALIZARILE DE SOFTWARE
CUM SE EFECTUEAZA O ACTUALIZARE DE SOFTWARE
SOLUTIONAREA PROBLEMEI

NU UITATI SA FACETI UPGRADE

Datorita celui mai recent upgrade va puteti actualiza wireless oricand si oriunde software-ul pentru masina dvs. Jaguar. Verificati acum daca raspunde cerintelor pentru upgrade.
NU UITATI SA FACETI UPGRADE