UPGRADE COMPLEMENTAR INCONTROL

Adaugati functii noi, actualizari de software wireless si Smartphone Pack.

Cel mai recent upgrade pentru sistemele InControl Touch Pro adauga functii noi si o noua interfata pe ecranul tactil. Acest upgrade este complementar pentru vehiculele compatibile si include actualizari pentru Smartphone Pack si software-ul wireless.

SMARTPHONE PACK

SMARTPHONE PACK

Cu ajutorul Smartphone Pack puteti partaja smartphone-ul cu sistemul multimedia al masinii. Aplicatia Smartphone Pack include:
- Apple CarPlay®
- Android Auto™
- Baidu CarLife™

Serviciile oferite de Apple CarPlay® si Android Auto™ depind de disponibilitatea acestei functii in tara dvs., accesati Apple CarPlay® si Android Auto™ pentru mai multe informatii.
ACTUALIZARE DE SOFTWARE WIRELESS

ACTUALIZARE DE SOFTWARE WIRELESS

Este usor sa descarcati cel mai recent upgrade, la dealerul dvs. local. Dupa upgrade, va puteti optimiza si mai mult sistemele masinii cu actualizari de software wireless – folosind Wi-Fi sau o cartela SIM, fara sa fie necesar sa mergeti la un dealer. Actualizarile de software va mentin sistemele cheie ale masinii, cum ar fi InControl Touch Pro, pentru a fi siguri ca beneficiati la maximum de Jaguarul dvs.

CUM PUTETI BENEFICIA

Discutati cu dealerul pentru a vedea daca Jaguarul dvs. este eligibil pentru acest upgrade de software. Dealerul va verifica anul DE MODEL pentru masina, sistemul multimedia si panoul pentru interfata cu utilizatorul, pentru a confirma daca Jaguarul dvs. poate beneficia de acest upgrade.

Title

CONTACTATI DEALERUL

Pentru a confirma daca Jaguarul dvs. poate beneficia de cel mai recent upgrade de software, contactati dealerul.