TEST DRIVE EXPERIENTA JAGUAR

Sansa dvs. de a urca la volanul unui Jaguar si de a experimenta Arta performantei.

Nu exista o modalitate mai buna de a descoperi spiritul Jaguar decat sa vedeti vehiculele de aproape. Din acest motiv va oferim experiente Jaguar incitante si va introducem in lumea vehiculelor si marcii asa cum nici nu v-ati gandit ca ar fi posibil.

PARTICIPATI LA TESTE

TURUL ARTA PERFORMANTEI

TURUL ARTA PERFORMANTEI

Experimentati emotia autentica de a pilota gama de vehicule performante Jaguar, in cadrul turului Arta Performantei - inclusiv premiatul F‑PACE si modelul ultra rapid F‑TYPE.
TEST DRIVE EXPERIENTA JAGUAR

TEST DRIVE EXPERIENTA JAGUAR

Imaginati-va ca sunteti la volanul unui Jaguar de inalta performanta si luati virajele cu viteza pe un circuit, secondat de un instructor, in cadrul programului Experienta Jaguar. Tocmai v-ati imaginat un test drive din programul Experienta Jaguar.

VIZITE LA FABRICA

SOLIHULL

SOLIHULL

Faceti un tur exclusiv in culisele fabricii ultra-moderne de la Solihull si vedeti pe viu robotii nostri cibernetici utilizati in productie, precum si sute de artizani talentati care colaboreaza pentru a crea premiatul model F‑PACE - primul SUV care poarta legendara sigla Jaguar.
CASTLE BROMWICH

CASTLE BROMWICH

Vedeti exact ceea ce este nevoie pentru a da viata unora dintre cele mai avansate automobile din lume, la Castle Bromwich. De la materialele de productie la automobilele sport, experimentati esenta designului si proiectarii in stil britanic.

CALATORII

CALATORITI CU JAGUAR RACING

CALATORITI CU JAGUAR RACING

Lasati-va cuprins de un val de senzatii tari si intrati in cercul de apropiati, insotind echipa Jaguar Racing in destinatiile sale viitoare.
JAGUAR - PARTENER OFICIAL UNTOLD FESTIVAL 2018

JAGUAR - PARTENER OFICIAL UNTOLD FESTIVAL 2018

Descopera primul SUV Jaguar 100% electric. Exploreaza-ti simturile cu Jaguar I‑PACE si starneste admiratia de la interior la exterior. Descopera noua tehnologie Jaguar si simte spiritul noii generatii de masini.