DESPRE JAGUAR
<center>VALORILE NOASTRE</center>

De la inceput, am dezvoltat Jaguar creand masini inovatoare. Suntem hotarati sa aplicam o abordare sustenabila si responsabila. Pentru a ne asigura ca ne respectam intotdeauna promisiunile, toti cei de la Jaguar respecta aceste valori simple dar eficiente:

Integritate
 
Consideram ca trebuie sa ne desfasuram activitatile de afaceri intr-o maniera corecta, onesta si transparenta. Tot ceea ce facem trebuie sa treaca testul atentiei publice.
 
Intelegere
 
Respectul, compasiunea si umanitatea: ne pasa de clientii nostri si de colegii din toata lumea. Toti partenerii nostri ar trebui sa beneficieze de pe urma relatiei cu noi.
 
Excelenta
 
‘Destul de bun’ nu este niciodata suficient. Ne ghidam dupa cele mai inalte standarde posibile in ceea ce priveste felul in care lucram si calitatea masinilor, produselor si serviciilor noastre.
 
Unitate
 
Succesul este rezultatul dezvoltarii unor relatii solide, reciproc avantajoase cu colegii, partenerii si clientii nostri din toata lumea.
 
Responsabilitate
 
Suntem intotdeauna responsabili fata de tarile, comunitatile si locurile in care lucram. Scopul nostru este sa ne asiguram ca toata lumea beneficiaza de pe urma parteneriatelor cu noi.

  

"Pasiunea si angajamentul oamenilor nostri sunt esentiale pentru succesul nostru"


DR. RALF SPETH

CEO, Jaguar Land Rover

CONFIGURATOR
Pentru a configura un Jaguar perfect pentru dumneavoastra
CONTACTATI-NE
Contact us for Jaguar customer help or general enquires
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer.
GASITI UN DEALER
Cautati un dealer Jaguar in apropiere