JAGUAR F-TYPEJaguar F-TYPE este propulsat de cele mai performante motorizari. Tehnologiile inovatoare reduc consumul de combustibil si2 emisiile de CO, fara a afecta performantele.

La baza comportamentului sportiv al modelului Jaguar F-TYPE stau tehnologii precum tractiunea integrala si suspensia adaptiva dinamic.

Cu scaunele Performance, reglabile electric pe 12 directii si cu functie de memorie, va puteti gasi rapid o pozitie confortabila. Optiunea de incalzire sau de ventilatie asigura un confort imbunatatit.

Iluminarea configurabila pentru habitaclu ofera o personalizare suplimentara, cu ajutorul a 5 culori. Optional pentru F‑TYPE R‑Dynamic si standard pentru toate celelalte modele.

FORMULAR TEST DRIVE

INFORMATII PERSONALE

DATE DE CONTACT

INFORMATII DESPRE TEST DRIVE

Vizualizeaza nota de informare aici.
Datele transmise vor fi redirecţionate către dealerul cel mai apropiat de locația dvs. Acestea sunt necesare pentru a vă identifica, pentru a coresponda cu dumneavoastră, pentru a clarifica eventuale neînțelegeri legate de test-drive. Datele cu caracter personal furnizate pentru solicitarea drive-test sunt păstrate până la soluționarea cererii și până la confirmarea dumneavoastră privind serviciile dealerului. Ulterior, acestea pot fi sau nu prelucrate în scop de marketing conform propriei dvs opțiuni de mai jos. Informările cu privire la datele cu caracter personal sunt disponibile la următorul link: Politica privind datele cu caracter personal.