JAGUAR F-TYPEMultumim pentru interesul manifestat. Pentru a primi detalii suplimentare despre acest model si pentru a fi contactat de unul dintre distribuitorii nostri autorizati, va invitam sa completati formularul alaturat. Astfel, datele dumneavoastra vor fi utilizate pentru transmiterea punctuala prin e-mail a detaliilor referitoare la acest model, respectiv pentru a putea fi contactat de unul dintre distribuitorii din orasul selectat de dumneavoastra.


Jaguar F-TYPE este propulsat de cele mai performante motorizari. Tehnologiile inovatoare reduc consumul de combustibil si2 emisiile de CO, fara a afecta performantele.

La baza comportamentului sportiv al modelului Jaguar F-TYPE stau tehnologii precum tractiunea integrala si suspensia adaptiva dinamic.

Cu scaunele Performance, reglabile electric pe 12 directii si cu functie de memorie, va puteti gasi rapid o pozitie confortabila. Optiunea de incalzire sau de ventilatie asigura un confort imbunatatit.

Iluminarea configurabila pentru habitaclu ofera o personalizare suplimentara, cu ajutorul a 5 culori. Optional pentru F‑TYPE R‑Dynamic si standard pentru toate celelalte modele.


TRIMITETI-MI INFORMATII

INFORMATII PERSONALE

DATE DE CONTACT

Prin bifarea casutelor de mai jos va puteti exprima optiunile cu privire la primirea comunicarilor reprezentand marketing direct si sondaje de satisfacție.  Mai multe informatii despre modul în care prelucram datele cu caracter personal pot fi consultate prin accesarea link-ului.
Vă puteți retrage oricând consimțământul, prin oricare dintre modalitățile descrise în continuare: prin mijloacele care vor fi indicate în fiecare comunicare comercială transmisă de noi, prin modificarea opțiunilor din secțiunea PremiumAuto Consent Collection & Update Form, prin transmiterea unei cereri scrise la adresa sediului nostru din Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44, Corp B1, Cladirea A, Aripa A2, Etaj 1, Biroul B1, Sector 1, sau prin e-mail la adresa dataprotection@jaguarlandrover.ro