BINE ATI VENIT LA CASA AUTO IASI

Casa Auto Iași este parte a grupului de firme Tester și de peste 15 de ani contribuie cu onoare la scrierea istoriei economice a Iașului. Nu știm dacă există un secret absolut al longevității și succesului, însă povestea noastră s-a bazat mereu pe hărnicie, tenacitate, viziune, seriozitate și o sinceră pasiune pentru industria în care activăm, industria auto.
BINE ATI VENIT LA CASA AUTO IASI

UNDE NE PUTETI GASI?

01

CASA AUTO IASI

Șoseaua Păcurari 177, Iași 700552

SERVICE

  • Vânzări
  • Service
  • Vopsitorie/Caroserie
  • Piese

ORE DE DESCHIDERE

Luni – Vineri: 8:00 - 18:00
Sambata: 9:00 - 14:00

SERVICE

Personalizati-va modelul Jaguar cu accesorii. Profitati de suportul nostru complet in caz de accidentare sau defectiune. Pastrati-va masina in conditii impecabile. Serviciile noastre au grija de toate acestea.

SERVICII CHEIE DISPONIBILE

SERVICE SI REPARATII

SERVICE SI REPARATII

Daca vehiculul trebuie reparat, vom folosi numai piese originale Jaguar. In momentul programarii de service prioritatea noastra este sa va asiguram mobilitatea. In acest scop, va oferim o gama completa de solutii de mobilitate, cum ar fi transport, taxi premium, preluare si predare, serviciu de asteptare sau vehicul de inlocuire.
PIESE ORIGINALE

PIESE ORIGINALE

Piesele originale Jaguar sunt proiectate, testate si fabricate la cele mai ridicate standarde. Fiecare piesa este proiectata special pentru Jaguar si asigura optimizarea performantelor si maximizarea duratei de exploatare.
GARANTIE

GARANTIE

Pentru linistea dvs., oferim in standard garantia completa Jaguar de 3 ani/100.000 km, care acopera reparatiile ce trebuie efectuate ca urmare a unui defect de fabricatie. Aceasta se asigura ca modelul dvs. Jaguar va beneficia intotdeauna de atentia celor mai calificati tehnicieni.