BINE ATI VENIT LA EXPRESSLINE

Pentru a mentine modelul dvs. Jaguar in stare perfecta de functionare, expertii centrului de service autorizat Jaguar sunt bine pregatiti, iar pentru a se asigura ca vehiculul atinge performante maxime, monteaza numai piese originale Jaguar. Din momentul in care contactati un centru de service autorizat Jaguar, puteti fi siguri ca beneficiati de asistenta unor specialisti calificati si bine instruiti.
BINE ATI VENIT LA EXPRESSLINE

UNDE NE PUTETI GASI?

1

EXPRESSLINE
VANZARI SI SERVICE BEV

Centura Timisoara Nord, KM1+200,
Loc Ghiroda, 307200, Jud Timis

SERVICE

  • Vânzări
  • Service
  • Vopsitorie/Caroserie
  • Piese
  • Vanzari si Service BEV

ORE DE DESCHIDERE

Luni – Vineri: 8:00 - 18:00
Sambata: 9:00 - 13:00

SERVICE

Personalizati-va modelul Jaguar cu accesorii. Profitati de suportul nostru complet in caz de accidentare sau defectiune. Pastrati-va masina in conditii impecabile. Serviciile noastre au grija de toate acestea.

SERVICII CHEIE DISPONIBILE

SERVICE SI REPARATII

SERVICE SI REPARATII

Daca vehiculul trebuie reparat, vom folosi numai piese originale Jaguar. In momentul programarii de service prioritatea noastra este sa va asiguram mobilitatea. In acest scop, va oferim o gama completa de solutii de mobilitate, cum ar fi transport, taxi premium, preluare si predare, serviciu de asteptare sau vehicul de inlocuire.
PIESE ORIGINALE

PIESE ORIGINALE

Piesele originale Jaguar sunt proiectate, testate si fabricate la cele mai ridicate standarde. Fiecare piesa este proiectata special pentru Jaguar si asigura optimizarea performantelor si maximizarea duratei de exploatare.
GARANTIE

GARANTIE

Pentru linistea dvs., oferim in standard garantia completa Jaguar de 3 ani/100.000 km, care acopera reparatiile ce trebuie efectuate ca urmare a unui defect de fabricatie. Aceasta se asigura ca modelul dvs. Jaguar va beneficia intotdeauna de atentia celor mai calificati tehnicieni.